Tävling: Fånga Bergslagen genom din lins

Fototävling

Djupa skogar och vilda vattendrag? Moderna människor som möts i gamla miljöer? En älg? Eller kanske farmor på cykeltur? Vilken är din bild av Bergslagen?

Vi ska skapa riktig Bergslagskänsla ombord på våra fem senast inköpta tåg. Det gör vi med hjälp av fotografi på innerväggarna i båda ändarna av tåget. Var med i vår tävling så blir det kanske din bild! Du har dessutom chans att vinna fria tågresor.

Tävlingsregler:
Tävlingen sker via vår ombordtidning Hit&Dit. Maila därför ditt foto till vinna@hitodit.nu. Posta gärna en kopia på vår facebooksida om du vill facebook.com/tag.i.bergslagen Fotot ska vara taget av dig och du ska äga upphovsrätten till bilden.
Det ska vara taget i det område som Tåg i Bergslagen trafikerar. Det betyder att vi vidgat ”Bergslagen” en hel del. Se området här.
Fotot bör minst vara 10 Mpixlar stort. Om det är människor med på bilden måste de ha lämnat sitt medgivande. Ditt inskickade bidrag kan komma att visas i sociala media i samband med att information om tävlingen sprids.

En jury kommer att utse vinnarna, som får sitt foto uppförstorat i tåget och dessutom belönas med ett månadskort hos Tåg i Bergslagen.

Lycka till!

Kundforum

Kundforum

Tåg i Bergslagen Kundforum är till för dig och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Läs mer här

Tidtabeller

Tidtabeller

Här kan du se hela tidtabeller för alla sträckor i Tåg i Bergslagens trafikområde. Läs mer här

Förseningsersättning

Förseningsersättning

Vi gör allt för att du ska komma fram i tid, men ibland går det inte vår väg, då ersätter vi dig. Läs mer här

Annonsera

Annonsera

Våra tåg är synliga för många miljoner människor. Här finns bra och populära annonsytor för företag. Läs mer här