Tåg i Bergslagen inför tysta avdelningar ombord på sina Regina-fordon

Tyst avdelning på tågen

Det kommer inom kort att finnas en tyst avdelning ombord på våra Regina-fordon så snart uppsättningen av informationsskyltar är klar.

Tid för reflektion, möjligheten till en energigivande tupplur eller varför inte arbetstid i lugn och ro. Den tysta avdelningen som ska kunna ge dig detta har varit efterfrågat länge. 

I den tysta avdelningen görs inga telefonsamtal, all elektronisk utrustning är satt i ljudlöst läge. Används hörlurar ska volymen vara låg för att inte störa övriga passagerare. 

Uppsättning av information  inne i tåget har påbörjats som visar den tysta avdelningen i våra Regina-fordon. Avdelningen vi valt är i den ena änden av tåget (i vagn A), den utan rullstolslyft. 

Den tysta avdelningen är i vagn A, närmast lokföraren.
Den tysta avdelningen är i vagn A, närmast lokföraren.

Klart med nya tåg till Tåg i Bergslagen

Tåg i Bergslagen har köpt in sju nya moderna tåg. För resenärerna innebär det ett rejält lyft; det kommer att bli gott om plats och bättre komfort ombord.

Maja Rapp är ny vd för TiB

I Maja Rapp har Tåg i Bergslagen fått en ny vd som vill se mer utveckling och fler förbättringar för tågresenärerna.

Res tryggt under Corona-pandemin

Här har vi samlat tips och uppmaningar till dig som resenär och information om vad som gjorts för att minska risken för smittspridning. Tillsammans kan vi göra tågresan trygg!